WIJ GAAN ER EVEN TUSSENUIT!

Beste leden en ouders

Na 3 maanden vol ravotten en heel veel plezier zal de Chiro jammer genoeg enkele weken niet kunnen doorgaan. Op zondag 4 december sluiten we af met een spetterende sinterklaas Chiro! Dit is dan ook meteen de allerlaatste Chiro van 2022. Maar niet getreurd, want lang zal je ons niet moeten missen!

Ongeveer een weekje later, op zaterdag 10 december, nodigen we jullie allemaal uit in de Barthelschool om samen met de leiding, kokjes en VB’s terug te blikken op het kamp in Koersel. Je kan er ondertussen genieten van een heerlijke portie spaghetti gemaakt door onze geliefde kokjes.

Door dia- avond zal er zondag 11 december geen Chiro zijn.

Zaterdag 17 december organiseren wij dan weer ’t winter in de put! Dit is een kerstmarkt die vanaf 17u in en rond de Chiro lokalen zal doorgaan. Wij voorzien jullie o.a. van drank- en eetstandjes, kinderanimatie,… Ideaal voor wie in de kerstsfeer wil komen!

Op zondag 18 december zal de leiding nog druk in de weer zijn om alles weer op te ruimen waardoor er ook dan geen Chiro zal zijn.

Op zondag 25 december en zondag 01 januari zal er uiteraard geen Chiro zijn, door de kerstvakantie.

Op zondag 8 januari gaan we weer van start en hopen we jullie allemaal opnieuw te mogen verwelkomen! Op dit moment zullen vele leiders nog in de examenperiode zitten, maar we garanderen fantastische vervangleiders!

De leiding wenst jullie alvast prettige feestdagen!