WEEKEND JONGSTE AFDELINGEN 2023

Beste sloebers, speelclub en rakwi’s
Het weekend van 10, 11 en 12 februari 2023 is het zover: chiroweekend! Een heel weekend ravotten, lekker eten en heel veel plezier! We spreken af op vrijdag 10 februari aan de chirolokalen om 18 uur. Daar vertrekken we richting Poperinge. Op zondag 12 februari kunnen de leden terug opgehaald worden om 12 uur. Wegens een te kort aan vervoer vragen we slechts enkele van jullie te rijden. Deze regeling zal heel binnenkort bekendgemaakt worden in de whatsappgroep van de afdeling van uw kind. Mogen wij u vragen u daar aan te houden? Zo voorkomen we chaos op onze weekendplaats.

Adres:
Ter Elven Den
Angaar
Bethunestraat 11, 8970 Popering
e
Voor het hele wekend vragen wij de schappelijke prijs van €45 per lid. Gelieve dit bedrag te storten naar: BE90 0689 4561 4732. Gelieve in de mededeling nog eens duidelijk te vermelden voor welk lid/ welke leden er betaald wordt.


Wat moet er in de valies?
o Pyjama + pantoffels (+extra pyjama!!)
o Knuffelbeer
o Bedovertrek
o Slaapzak
o Kussen
o Toiletgerief ( tandenborstel, tandpasta, zeep)
o Washandje
o Handdoek
o Vers ondergoed ( 3x onderbroek, 3x kousen)
o Speelkledij (die vuil mag zijn)
o 1 afwashanddoek
o Stevige schoenen
o Reserve kledij + schoenen
Wij kijken alvast uit naar een onvergetelijk weekend!


Groetjes Alexander, Famke, Louis, Zenn, Elias, Sander, Janne, Amély, Fran, Onah, Alex en Emiel