Laatste Chiro zondag van 2023 op 10 Decemeber

πŸŽ‰πŸŒŸ Beste Chirovrienden en -vriendinnen! πŸŒŸπŸŽ‰

Het einde van een geweldig Chirojaar nadert snel, maar we hebben nog één knaller van een zondag in petto op 10 december! 🎊 De leiding staat te popelen om samen met jullie een te gekke namiddag te beleven en samen af te sluiten in stijl. Zorg dat je erbij bent voor de laatste Chirozondag van 2023 – het wordt legendarisch! 🌈✨

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook al iets om naar uit te kijken in het nieuwe jaar! Op 14 januari verwelkomen we jullie allemaal terug voor de eerste Chirozondag van 2024. πŸŽˆπŸŽ‰

Maar wacht, er is meer! πŸ“£ Op 16 december nodigen we jullie uit voor ons geweldige evenement “’t Wintert in de put”. Een dag vol gezelligheid en plezier staat op het programma. Dit wil je niet missen! πŸŽ„β„οΈ

Laten we samen het einde van dit fantastische Chirojaar vieren en vooruitkijken naar nog meer avonturen in de toekomst! πŸŒŸπŸš€

Tot dan, met veel Chiro-liefde,

De leiding en VB’s 🌈❀️