Dia Spaghetti Avond Chiro Pendoender

Zaterdag 4 November 2023 vanaf 17u !

Beste leden / ouders en sympathisanten van de Chiro,

We zijn verheugd u te informeren over onze aankomende spaghetti-avond. Dit jaar hebben we een nieuwe formule bedacht, omdat de zaal Barthel nog niet klaar is. We zullen u nog steeds de echte Chiro-spaghetti serveren, alsook een variatie aan andere sauzen. In plaats van de oude formule in borden aan tafel, zullen we deze dit jaar in pasta-potjes serveren en dit kan zowel aan tafel als aan staande tafeltjes genuttigd worden. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe formule net zo lekker zal zijn als de oude en dat u er net zo van zult genieten.

We begrijpen dat het belangrijk is om de sfeer van de Chiro-spaghetti-avond te behouden en daarom hebben we gezorgd voor de nodige animatie en faciliteiten. We hopen dat u zult genieten van deze nieuwe ervaring en kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze spaghetti-avond.

Inschrijven kan vanaf vandaag op :  https://shop.chiropendoender.be/dia-avond/

Met vriendelijke groet, Chiro Pendoender.