’t Wintert in de Put

🌲❄️☃️🦌’t Wintert in de Put 🦌☃️❄️🌲

🎄❄ 17 december 2022 ❄🎄vanaf 17u

Kerstmarkt in en rond de Chiro Lokalen te Rekkem

Geniet van de gezellige kerstsfeer bij Chiro Pendoender.


Sfeervolle verlichting, vuurkorven, lekkere eetstandjes, drankkraampjes, dennengeur,… dompelen je onder in een heus winter wonderland. De magische, familiale kerstsfeer die je enkel op onze gezellige, kerstmarkt kan ervaren.


We zouden Chiro Pendoender niet zijn als we de kinderen niet centraal plaatsen in ons winterdorp. Extra animatie, kinderbar, op de foto met de kerstman en zijn elfen, het kan allemaal!


Ook de volwassenen laten we niet op hun honger zitten, want ook zij kunnen op de foto met de kerstman, na een overheerlijke glühwein, gepeperde koffie, jenever of andere drank en na een heerlijk hapje van onze kookploeg of van de Vrienden van den Opendoender.


Het belooft een gezellige (en misschien wel witte) avond te worden!