’t Wintert in de Put

Geniet van de gezellige kerstsfeer bij Chiro Pendoender op zaterdag 16 december.


Sfeervolle verlichting, vuurkorven, eetkraampjes met veel lekkers, heerlijke warme en koude drankjes, dennengeur en geur van knetterend haardvuur,… dompelen je onder in een heus winter wonderland. De magische familiale kerstsfeer die je enkel op onze warme, gezellige kerstmarkt kan ervaren.


Uiteraard plaatsen wij als Chiro de kinderen op de eerste plaats in ons winterdorp. Animatie, kinderbar, op de foto met de kerstman en zijn elfen. Het kan allemaal!
Ook de volwassenen laten we we niet op hun honger zitten, want ook voor hen is de Kerstman aanwezig. Een overheerlijke glΓΌhwein, gepeperde koffie, jenever of andere (niet-) alcoholische drankjes.
We voorzien opnieuw heerlijke hapjes, bereid door onze kookploeg en de vrienden van den Opendoender.
Wie er vorig jaar reeds bij was, weet dat het er gezellig aan toe gaat. Daar gaan we dit jaar opnieuw voor.

Tot dan!
De Leiding, VB’s en de werkgroep ’t Wintert in De Put!


πŸ–πŸ–ŒπŸŽ„Tekening actie Chiro Pendoender !πŸŽ„πŸ–ŒπŸ–βœοΈ

Maak kans op leuke prijzen! Versier je raam met deze prachtig ingekleurde kerstprent van Chiro Pendoender. Kleur of versier de ’t Wintert in De Put tekening, hang ze uit op een zichbare plaats, neem een foto, en deel ze op facebook en tag Chiro Pendoender. Mail je foto eveneens naar info@chiropendoender.be met vermelding kerstactie. Vermeld in de mail ook je naam, adres en telefoonnummer. Tijdens ’t wintert worden onder alle deelnemers verschillende leuke prijzen verloot. Er is ook een speciale prijs voor de meest creatieve creatie! Veel succes!

Je kan deze steeds downloaden via volgende :


πŸ”₯πŸŽ„πŸ“’Chiro Pendoender dankt zijn Sponsors πŸŽ„πŸ“’πŸ”₯

Vanaf 6 december op Rekkem plaatst op groot LEDat sherm !